Wiki loves art/NL is voorbij!

fotografen

5447 foto’s gemaakt in 45 musea, een flickr groep met 292 enthousiaste leden en een geweldig midzomerfeest, kortom Wiki loves art/NL is een groot succes geworden! We zijn heel blij met deze resultaten.

Dank aan alle deelnemende musea en onze partners voor hun betrokkenheid en enthousiasme!  Onze speciale dank gaat uit naar alle fotografen die de afgelopen maand op pad zijn gegaan en foto’s hebben geupload naar de wla/NL  flickr groep!

De komende weken gaan we aan de slag met de volgende stappen in het project; de jury zal alle foto’s beoordelen (prijswinnaars worden bekend gemaakt in september) en alle foto’s worden beschikbaar gemaakt voor gebruik op Wikipedia. We houden jullie op de hoogte!

Category: Uncategorized 2 comments »

2 Responses to “Wiki loves art/NL is voorbij!”

  1. Branko Collin

    Lijkt me handig als de fotografen dat (gedeeltelijk in elk geval) zelf doen. Jullie hebben lang niet alle foto’s die ik heb gemaakt, en al helemaal niet op het grootst mogelijke formaat.

  2. mystic_mabel

    Ik heb inderdaad nog wat aardige foto’s van het trappenhuis en andere objecten die niet op de lijst stonden uit de Villa die bij het Ned. Architectuur Museum hoort. Bij interesse wil ik die ook wel ergens uploaden…


Leave a ReplyBack to top