Archive for May 2009


1 juni: kick-off met fotografieworkshop in het JHM

May 26th, 2009 — 10:46am

Het Joods Historisch Museum organiseert op maandag 1 juni (tweede pinksterdag) van 13.00 tot 16.00 uur een kick-off evenement voor Wiki loves art / NL met oa een fotografieworkshop en een highlightstour. Deelname is gratis, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar evenementen@jhm.nl

Klik hier voor het volledige programma

Comment » | Uncategorized

Nog een week te gaan: 35 musea doen mee

May 25th, 2009 — 2:55pm

Vandaag over een week (maandag 1 juni) gaat wiki loves art /NL met een kick off evenement in het Joods Historisch Museum in Amsterdam van start. In de afgelopen week hebben wij nog 11 aanmeldingen onvangen zodat het aantal deelnemende instellingen inmiddels op 35 staat.

Nieuw op de lijst van deelnemende instellingen zijn het Van Abbemuseum (Eindhoven), het Audax Textielmuseum (Tilburg), het Van Gogh Museum (Amsterdam), de bedrijfscollectie van de ING bank (Amsterdam), het Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem), NEMO (Amsterdam), het Noordbrabants Museum (’s-Hertogenbosch), het Het Schunck Glaspaleis (Heerlen), het Thermenmuseum (Heerlen), het Volkenkunde Museum (Leiden) en het Westfries Museum (Hoorn). Wij zijn blij met deze neiuwe aanwinsten en kijken uit naar 1 juni.


klik op de kaart voor een grotere versie

4 comments » | Uncategorized

WIKI-WELKOM

May 25th, 2009 — 12:17pm

Op zondag 7 juni a.s. biedt Stichting Jacques van Mourik belangstellende fotografen de gelegenheid om in alle rust te fotograferen.
Het Gemeentehuis is speciaal voor hen tussen 12 en 17 uur geopend en medewerkers van de Stichting zijn aanwezig voor informatie of hulp. Vanwege onze voorbereidingen, stellen we een mailtje van fotografen die willen komen op prijs: stichtingvanmourik@planet.nl

Comment » | Uncategorized

10 nieuwe aanmeldingen

May 17th, 2009 — 10:31am

In de afgelopen week hebben 10 nieuwe musea hun deelname aan wiki loves art /NL bevestigd. In de maand juni kunnen nu ook delen van de collecties van de Stichting Jacques van Mourik in Mook, de Oudheidskamer Vreeswijk in Nieuwegein, het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam, het Gemeentemuseum van Den Haag, het Maritiem Museum in Rotterdam, het Museum Hilversum, de Historische Tuin in Lent, het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, Slot Loevestein in Poederoijen en Naturalis in Leiden gefotografeerd worden. Onze dank aan alle medewerkers die hieraan bijgedragen hebben!

Comment » | Uncategorized

Back to top